nieuws

Albert Mussche in dienst bij ZEG

Retailing

Albert Mussche in dienst bij ZEG

ZEG Benelux krijgt versterking met Albert Mussche als commercieel manager. Albert Mussche is een goede bekende in de tweewielerbranche. Hij was jarenlang werkzaam als salesmanager in de tweewielergroothandel.

HEERENVEEN – ZEG Benelux krijgt versterking met Albert Mussche als commercieel manager. Albert Mussche is een goede bekende in de tweewielerbranche. Hij was jarenlang werkzaam als salesmanager in de tweewielergroothandel.

De laatste jaren werkte hij als expansie manager bij een tweewielerretailorganisatie. Albert Mussche gaat vooral de advisering en dienstverlening aan het groeiend aantal leden in de Benelux verder professionaliseren. Hij treedt a.s. donderdag 1 december in dienst.

Reageer op dit artikel