nieuws

Succesvolle beurs voor BBB Cycling

Retailing

Succesvolle beurs voor BBB Cycling

De Bike Motion was voor BBB Cycling een succesvolle beurs. Op de stand was een continue stroom van dealers en consumenten die zich wilden laten informeren over de nieuwste BBB producten. De goede sfeer overdag werd zondagavond doorgezet op de jaarlijkse borrel voor exposanten en dealers. Ook dit jaar werd deze borrel weer druk bezocht.

UTRECHT – De Bike Motion was voor BBB Cycling een succesvolle beurs. Op de stand was een continue stroom van dealers en consumenten die zich wilden laten informeren over de nieuwste BBB producten. De goede sfeer overdag werd zondagavond doorgezet op de jaarlijkse borrel voor exposanten en dealers. Ook dit jaar werd deze borrel weer druk bezocht.

Op de borrel konden vakgenoten van gedachten wisselen over de fietsbusiness onder het genot van een hapje en een drankje. Marketing manager Frank van Eck was uiterst tevreden over de opkomst en de sfeer: “Het is mooi om te zien dat tijdens deze jaarlijkse borrel de onderlinge concurrentie opzij wordt gezet en iedereen het naar zijn zin heeft. Een mooie traditie die wij graag voortzetten in de komende jaren.”

Reageer op dit artikel