nieuws

Meld u aan voor de Branchedag 2012

Retailing

Meld u aan voor de Branchedag 2012

Het aantal inschrijvingen voor de branchedag 2012, die op 13 februari 2012 zal worden gehouden in Cinemec Ede, neemt gestaag toe. Het thema van de dag is ‘Succes binnen handbereik’. In plenaire sessies en kleinere parallelsessies zullen weer tal van praktische tips gegeven worden.

Het aantal inschrijvingen voor de branchedag 2012, die op 13 februari 2012 zal worden gehouden in Cinemec Ede, neemt gestaag toe. Het thema van de dag is ‘Succes binnen handbereik’. In plenaire sessies en kleinere parallelsessies zullen weer tal van praktische tips gegeven worden.

BOVAG-leden kunnen zich aanmelden voor de branchedag via het formulier op www.fietsbedrijven.nl. Wees er snel bij, want onder degenen die zich vòòr 1 december 2011 aanmelden, verloot de BOVAG een mooie ballonvaart voor twee personen! Iedereen die zich inschrijft voor de BOVAG Tweewielerbranchedag ontvangt tevens een gratis toegangsbewijs voor de Fietsvak, die van 29 tot en met 31 januari wordt gehouden in Amsterdam RAI.

www.bovagtweewielerbranchedag.nl
www.fietsbedrijven.nl

Reageer op dit artikel