nieuws

Koga wint twee iF Product Design Awards 2012

Retailing

Koga wint twee iF Product Design Awards 2012

De nieuwe KOGA SuperMetro en E-Tour fietsen zijn beloond met een iF Product Design Award 2012. Dit is één van meest toonaangevende designprijzen ter wereld, georganiseerd door de International Forum Design gevestigd in Hannover, München, Taiwan, Korea and Brazilië.

HEERENVEEN – De nieuwe KOGA SuperMetro en E-Tour fietsen zijn beloond met een iF Product Design Award 2012. Dit is één van meest toonaangevende designprijzen ter wereld, georganiseerd door de International Forum Design gevestigd in Hannover, München, Taiwan, Korea and Brazilië.

De Koga SuperMetro en E-Tour modellen zijn de grote winnaars in de categorie “Leisure and Lifestyle”. De iF Product Design Award beleefde dit jaar zijn 58e editie. Voor 2012 werden er 4.322 producten uit 48 landen beoordeeld door design-experts. De jury beoordeelde de inzendingen op basis van diverse criteria zoals design kwaliteit, innovatieniveau, mileu-aspecten, functionaliteit, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, merkwaarde en aspecten van universeel design.

Koga SuperMetro
De SuperMetro is een trendy ‘naked bike’ voor een nieuwe generatie fietsers, die waarde hecht aan lifestyle en design. Deze technisch hoogwaardige fiets richt zich op de stedeling die zich stijlvol een weg door de ‘urban jungle’ wil banen.
Het matzwarte frame is voorzien van een QR code die toegang geeft tot de online wereld van de SuperMetro. De SuperMetro heeft een cleane look and feel dankzij de geïntegreerde achterremkabel en het understated design in mat zwart met rode componenten.

Koga E-Tour
Het beste van twee werelden. De E-Tour is een nieuw KOGA E-bike model dat een clean design combineert met optimale prestaties. De compacte batterij is bijna onzichtbaar weggewerkt in de onderbuis en kan eenvoudig verwijderd worden om op te laden. Een innovatief design dat deze fiets niet direct herkenbaar maakt als een E-bike, terwijl tegelijkertijd een optimale gewichtsbalans bereikt wordt.
 

Reageer op dit artikel