nieuws

Gratis Unigarant fietsverzekering in genomineerde gemeenten Fietsstadverkiezing

Retailing

Gratis Unigarant fietsverzekering in genomineerde gemeenten Fietsstadverkiezing

Unigarant ondersteunt de Fietsstadverkiezing 2011 van de Fietsersbond op verschillende manieren. In de genomineerde gemeenten Groningen, Harderwijk, Houten, Pijnacker-Nootdorp en Den Bosch gaven bij Unigarant aangesloten rijwielhandelaren afgelopen weken bij elke verkochte fiets en e-bike een gratis fietsverzekering voor een jaar weg. Ook stelt Unigarant de hoofdprijs, een fiets naar keuze ter waarde van € 500, voor de fotowedstrijd ‘Mijn fiets en ik’ ter beschikking.

HOOGEVEEN – Unigarant ondersteunt de Fietsstadverkiezing 2011 van de Fietsersbond op verschillende manieren. In de genomineerde gemeenten Groningen, Harderwijk, Houten, Pijnacker-Nootdorp en Den Bosch gaven bij Unigarant aangesloten rijwielhandelaren afgelopen weken bij elke verkochte fiets en e-bike een gratis fietsverzekering voor een jaar weg. Ook stelt Unigarant de hoofdprijs, een fiets naar keuze ter waarde van € 500, voor de fotowedstrijd ‘Mijn fiets en ik’ ter beschikking.

De inwoners van de genomineerde gemeenten kunnen hun favoriete foto insturen waar ze samen met hun fiets op staan. Door de Fietsstadverkiezing krijgen gemeenten die zich bovengemiddeld inzetten om het fietsen zo aantrekkelijk mogelijk te maken erkenning en worden andere gemeenten gestimuleerd dit voorbeeld te volgen.

Op bepaalde zaterdagen in september gold in de vijf gemeenten de actie met de gratis fietsverzekering voor een jaar: Unigarant viert in 2011 het 30-jarig bestaan van de Unigarant Fietsverzekering. Iedere rijwielhandelaar die tot 1 januari 2012 een E-bikeverzekering afsluit (kort- en doorlopend), ontvangt 10% extra provisie.

Doorlopende Fietsverzekering
Afgelopen maart introduceerde Unigarant de Doorlopende Fietsverzekering. Gaat de consument bij de fietsverzekering nu nog een verzekering aan voor een periode van drie of vijf jaar, het nieuwe product is een doorlopende verzekering die elk jaar wordt verlengd. Het doorlopende karakter is vernieuwend en komt tegemoet aan de wensen van de consument en aan die van de rijwielhandelaar.
 

Reageer op dit artikel