nieuws

Gemma Warmerdam secretaris RAI GT

Retailing

Gemma Warmerdam secretaris RAI GT

Na het vertrek van Eugène Daams op 1 oktober wordt de positie van secretaris van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI overgenomen door Gemma Warmerdam. Geen bekende naam uit de motorwereld dus deze keer.

AMSTERDAM – Na het vertrek van Eugène Daams op 1 oktober wordt de positie van secretaris van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI overgenomen door Gemma Warmerdam. Geen bekende naam uit de motorwereld dus deze keer.

Tot vorig jaar was Warmerdam overigens wel actief voor de ANWB – als innovatie consulent – en ook in de politiek (D66) en als beleidsmedewerker en adviseur voor het ministerie van LNV is haar naam bekend. Met Gemma Warmerdam kiest de RAI dus voor een secretaris die de weg in Haagse kringen goed kent. Inmiddels is ze, zo meldt men in Amsterdam, volop aan het lessen op de motor.

Daams gaat als ondernemer aan de slag. ,,Na negen jaar praatjes ga ik me nu bezighouden met de plaatjes, zogezegd. Een bedrijf voor fotografie en imaging. Dat was al geruime tijd iets waar ik mee bezig was, maar ik moest het beperkt houden om zelfs de schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Nu ga ik er dus helemaal voor als zelfstandige. Fotografie, filmen en samen met iemand anders ook wel animatie.”
 

Reageer op dit artikel