nieuws

Frank van den Eeden verlaat Batavus

Retailing

Frank van den Eeden verlaat Batavus

Frank van den Eeden, marketing manager bij Batavus, gaat begin volgend jaar weg bij het merk. Hij heeft besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan. “Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en na zes mooie jaren bij Batavus wil ik opnieuw de uitdaging zoeken als ondernemer.”

HEERENVEEN – Frank van den Eeden, marketing manager bij Batavus, gaat begin volgend jaar weg bij het merk. Hij heeft besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan. “Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en na zes mooie jaren bij Batavus wil ik opnieuw de uitdaging zoeken als ondernemer.”

In 2008 verliet Frank Batavus al voor een jaar om het Multi Media event in Utrecht te organiseren. Dat de liefde voor het merk diep zat bleek uit zijn terugkeer op de FietsVAK begin 2009. Nu drie jaar later vindt Frank het tijd voor een nieuwe uitdaging. De redactie Tweewieler wenst Frank veel succes in de toekomst.

Reageer op dit artikel