nieuws

Drukte bij opening nieuwe showroom Juncker Bike Parts

Retailing

Drukte bij opening nieuwe showroom Juncker Bike Parts

VEENENDAAL – Afgelopen maandag 19 september was de opening van de nieuwe gezamenlijke showroom van Juncker Bike Parts en Bikes & More in Veenendaal. In de showroom is een complete voorbeeldwinkel ingericht om de tweewielervakhandel verschillende oplossingen op het vlak van winkelautomatisering, winkelinrichting en werkplaats ‘live’ te kunnen demonstreren. Volgende week maandag is de tweede open dag.

VEENENDAAL – Afgelopen maandag 19 september was de opening van de nieuwe gezamenlijke showroom van Juncker Bike Parts en Bikes & More in Veenendaal. In de showroom is een complete voorbeeldwinkel ingericht om de tweewielervakhandel verschillende oplossingen op het vlak van winkelautomatisering, winkelinrichting en werkplaats ‘live’ te kunnen demonstreren. Volgende week maandag is de tweede open dag.

Volgens marketing manager Wennke Beukeboom was het een drukte van belang: “Veel professionals reden deze dag een rondje langs dealershows in het land en gebruikten hun tussenstop in Veenendaal om onder het genot van een hapje en drankje alles op zich in te laten werken.” Om dealers die verhinderd waren toch in de gelegenheid te stellen om te komen wordt er aanstaande maandag 26 september een tweede open dag georganiseerd. De showroom is die dag van 14.00 tot 21.00 uur vrij toegankelijk. Daarna kunnen  belangstellenden op afspraak terecht in Veenendaal.

 

Reageer op dit artikel