nieuws

Doe mee aan de veiling van Merida voor Orange Babies

Retailing

Doe mee aan de veiling van Merida voor Orange Babies

Bezoekers van de Bike Motion Benelux 2011 zal het niet ontgaan zijn, de Merida = Art actie op de stand van Merida. Performing artist Jack Liemburg heeft daar in gelimiteerde oplage schilderijen gemaakt waarin wereldkampioen mountainbiken 2010 José Antonio Hermida centraal stond. De opbrengst gaat naar Orange Babies. Tijdens de beurs is al meer dan € 5.000,- opgehaald voor het goede doel. Om dit mooie bedrag nog hoger te krijgen, biedt Merida via Tweewieler één schilderij aan voor een veiling.

APELDOORN – Bezoekers van de Bike Motion Benelux 2011 zal het niet ontgaan zijn, de Merida = Art actie op de stand van Merida. Performing artist Jack Liemburg heeft daar in gelimiteerde oplage schilderijen gemaakt waarin wereldkampioen mountainbiken 2010 José Antonio Hermida centraal stond. De opbrengst gaat naar Orange Babies. Tijdens de beurs is al meer dan € 5.000,- opgehaald voor het goede doel. Om dit mooie bedrag nog hoger te krijgen, biedt Merida via Tweewieler één schilderij aan voor een veiling.

Het startbedrag van het doek is € 250,-. Dit is een erg laag bedrag voor doeken die normaal een prijs hebben v.a. € 1.300,- De opbrengst van deze veiling gaat ook naar Orange Babies. Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen.

Hoe werkt de veiling?
Het doek wordt via een ‘blinde’ veiling verkocht. Het huidige en hoogste bod is niet terug te zien. Dit maakt het extra spannend! Stuur uw bod via e-mail naar: tweewieler@reedbusiness.nl. De veiling sluit op 17 november. Natuurlijk kunt u meerdere malen bieden. De dealer met het hoogste bod ontvangt het unieke doek.

Reageer op dit artikel