nieuws

C-Parts neemt activiteiten over van H.C. van Es Handelsonderneming

Retailing

C-Parts neemt activiteiten over van H.C. van Es Handelsonderneming

C-Parts neemt per 1 oktober de activiteiten over van H.C. van Es Handelsonderneming B.V. De activiteiten worden verder uitgebouwd door C-Parts. C-Parts is een nieuwe onderneming van Cyclon International B.V. en opereert vanuit Geffen.

GEFFEN – C-Parts neemt per 1 oktober de activiteiten over van H.C. van Es Handelsonderneming B.V. De activiteiten worden verder uitgebouwd door C-Parts. C-Parts is een nieuwe onderneming van Cyclon International B.V. en opereert vanuit Geffen.

Na een bestaan van bijna 40 jaar worden de activiteiten van H.C. van Es Handelsonderneming B.V. per 1 oktober 2011 overgenomen door C-Parts. H.C. van Es Handelsonderneming B.V. vertegenwoordigt fabrikanten uit Europa en Azië en levert hun producten aan fietsfabrikanten en groothandelaren in de Benelux. Voor het verder uitbouwen van deze activiteiten maakt C-Parts gebruik van de back-office van Cyclon International B.V. Arjan Kooij, die al ruim zes jaar de drijvende kracht is achter H.C. van Es Handelsonderneming B.V., blijft het bekende gezicht in de markt.

Arjan Kooij, directeur van H.C. van Es Handelsonderneming B.V.: “De overname door C-Parts heeft voor ons bedrijf enorm veel voordelen op verschillende fronten zoals de schaalvoordelen die Cyclon International B.V. te bieden heeft waardoor we in staat zijn de activiteiten verder uit te breiden. We zijn blij dat we van deze gelegenheid gebruik kunnen maken.”

“Wij zijn blij met deze samenwerking. C-Parts heeft een mooi assortiment overgenomen van H.C. Van Es Handelsonderneming B.V. en onze samenwerking is een versterking voor onze organisatie,” aldus Leen Boers, directeur van Cyclon International B.V.

Het adres van C-Parts wordt Heesterseweg 11 – 5386 KT – Geffen. Het telefoonnummer is 073-5341020, het faxnummer is 073-5341025 en het algemene mailadres is sales@c-parts.nl.

Reageer op dit artikel