nieuws

Bike Totaal voor de derde keer verkozen tot Beste Winkelketen Fiets & Vrije tijd

Retailing

Bike Totaal voor de derde keer verkozen tot Beste Winkelketen Fiets & Vrije tijd

AMERSFOORT – Tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellent Event is Bike Totaal vandaag voor de derde keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van 2011 in de categorie Fiets & Vrije tijd. Op alle aspecten noteert Bike Totaal de hoogste cijfers, op de serviceaspecten en assortiment zelfs ruim boven de 8.

AMERSFOORT – Tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellent Event is Bike Totaal vandaag voor de derde keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van 2011 in de categorie Fiets & Vrije tijd. Op alle aspecten noteert Bike Totaal de hoogste cijfers, op de serviceaspecten en assortiment zelfs ruim boven de 8.

Bij het beoordelen van winkelketens vindt de Nederlandse consument de prijsaspecten prijs-/kwaliteitverhouding, prijsniveau en aanbiedingen nog steeds het belangrijkst in een winkel. Toch kan worden geconcludeerd dat consumenten steeds meer waarde gaan hechten aan personeel, en dan vooral het klantvriendelijke personeel. Dat blijkt uit het Beste Winkelketenonderzoek dat Q&A Research & Consultancy heeft uitgevoerd.

De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de ING Retail Jaarprijs. Jaarlijks kunnen consumenten hun favoriete winkelketens in diverse categorieën benoemen en beoordelen op negen punten, waaronder het assortiment, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, service en prijs-kwaliteitverhouding. Dit jaar namen meer dan 675.000 consumenten aan het onderzoek deel. Daarmee is het een van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland.
 

Reageer op dit artikel