nieuws

Bike Totaal benoemt Peter van den Kommer tot erelid Bike Totaal

Retailing

Bike Totaal benoemt Peter van den Kommer tot erelid Bike Totaal

Bike Totaal heeft Peter van den Kommer, voormalig directeur AGU, op 27 oktober 2011 benoemd tot erelid van Bike Totaal B.V. Mede door het initiatief van Peter van den Kommer is Bike Totaal in 1995 opgericht met het doel om samen sterk in de markt te staan. Om een samenwerkingsverband aan te gaan met voordelen voor alle partijen, besloten 10 ondernemers en 5 leveranciers, waaronder AGU, Bike Totaal op te richten. Vanaf het begin heeft Peter van den Kommer actief deelgenomen in de Raad van Commissarissen van Bike Totaal. Afgelopen september heeft hij zijn functie overgedragen aan Paul Burger, CEO DGN Retail.

AMERSFOORT – Bike Totaal heeft Peter van den Kommer, voormalig directeur AGU, op 27 oktober 2011 benoemd tot erelid van Bike Totaal B.V. Mede door het initiatief van Peter van den Kommer is Bike Totaal in 1995 opgericht met het doel om samen sterk in de markt te staan. Om een samenwerkingsverband aan te gaan met voordelen voor alle partijen, besloten 10 ondernemers en 5 leveranciers, waaronder AGU, Bike Totaal op te richten. Vanaf het begin heeft Peter van den Kommer actief deelgenomen in de Raad van Commissarissen van Bike Totaal. Afgelopen september heeft hij zijn functie overgedragen aan Paul Burger, CEO DGN Retail.

Het afscheid van Peter van den Kommer werd in stijl gevierd in de wijnkelder van Ristorante Mario Uva in Neck. Peter was geroerd dat de voltallige Raad van Commissarissen tijdens het diner aanwezig was.

“Het was een fantastische avond, we hebben mooie herinneringen opgehaald en ik ben benoemd tot het eerste erelid van Bike Totaal, daar ben ik uitermate trots op”, zo vertelt Peter van den Kommer. “Ik kijk met veel waardering terug op de afgelopen jaren. Vanaf 1993 zijn we bezig geweest om Bike Totaal vorm te geven en in de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een grote speler in de fietsbranche met veel mooie winkels in heel Nederland. Ik haal heel veel voldoening uit het resultaat wat we met Bike Totaal bereikt hebben, het is een mooie organisatie geworden om trots op te zijn,” aldus Peter van den Kommer.

"De benoeming tot erelid van Bike Totaal B.V. is voor ons de manier om onze dank voor de jarenlange expertise en inzet te onderstrepen”, aldus directeur Maarten de Vos. Van den Kommer is op dit moment de enige die de titel van erelid Bike Totaal B.V. draagt. Naast de oorkonde ontving hij speciaal ontworpen gouden manchetknopen.
 

Reageer op dit artikel