nieuws

BiciMondo genomineerd voor Startersprijs KvK

Retailing

BiciMondo genomineerd voor Startersprijs KvK

BiciMondo is sinds dit jaar de nieuwe importeur voor De Rosa in de Benelux. Vanaf 1 september 2011 is BiciMondo de exclusieve verdeler van De Rosa en Silva in de Benelux. De Zeeuwse onderneming is door de Kamer van Koophandel genomineerd voor de Leen van Gelder-Startersprijs.

WEMELDINGE – BiciMondo is sinds dit jaar de nieuwe importeur voor De Rosa in de Benelux. Vanaf 1 september 2011 is BiciMondo de exclusieve verdeler van De Rosa en Silva in de Benelux. De Zeeuwse onderneming is door de Kamer van Koophandel genomineerd voor de Leen van Gelder-Startersprijs.

De prijs wordt 3 november uitgereikt aan het nieuwe bedrijf dat volgens de jury het beste ondernemingsplan van Zeeland heeft geschreven. Daarnaast wordt de score ook voor een gedeelte gebaseerd op de stemmen die het publiek uit kan brengen via de website http://startersprijs.kvkbijeenkomst.nl/zeeland/

Marcel Remijn (zie foto), de man achter BiciMondo, is een bekend gezicht in de wielerwereld. Hij heeft jaren gewerkt bij de importeur van Pinarello en is na zijn actieve fietscarrière actief altijd geweest voor de KNWU. Naast De Rosa zal BiciMondo ook de distributie voor Silva (gereedschappen, stuurlinten en accessoires) gaan verzorgen.
 

Reageer op dit artikel