nieuws

Anglo Dutch wordt Schwalbe Nederland

Retailing

Anglo Dutch wordt Schwalbe Nederland

Na een jarenlange ‘staat van dienst’ is Anglo Dutch B.V., opgericht in 1926, per 1 november 2011 omgedoopt tot: Schwalbe Nederland B.V. Het van oorsprong exportbedrijf in fietsonderdelen, distribueert sinds januari 2009 alleen nog fietsbanden en aanverwante artikelen van de eigen merken Schwalbe en Impac op de Nederlandse markt.

HOOFDDORP – Na een jarenlange ‘staat van dienst’ is Anglo Dutch B.V., opgericht in 1926, per 1 november 2011 omgedoopt tot: Schwalbe Nederland B.V. Het van oorsprong exportbedrijf in fietsonderdelen, distribueert sinds januari 2009 alleen nog fietsbanden en aanverwante artikelen van de eigen merken Schwalbe en Impac op de Nederlandse markt.

De naamswijziging is derhalve een logische stap, die de identiteit van het bedrijf en haar activiteiten transparanter maakt.

Schwalbe Nederland B.V. is een 100% dochter van Ralf Bohle GmbH.
 

Reageer op dit artikel