nieuws

Algemeen directeur Unigarant overleden

Retailing

Algemeen directeur Unigarant overleden

HOOGEVEEN – Algemeen directeur Jan Hennekam van Unigarant Verzekeringen is afgelopen dinsdag in zijn woonplaats Zeijen overleden. Hij is vijftig jaar geworden. “Dinsdagmorgen heeft ons het verdrietige bericht bereikt dat Jan Hennekam in het bijzijn van zijn familie thuis is overleden. Ondanks dat we wisten dat Jan erg ziek was, overvalt dit nieuws ons enorm”, aldus de Directie en Raad van Commissarissen van Unigarant.

HOOGEVEEN – Algemeen directeur Jan Hennekam van Unigarant Verzekeringen is afgelopen dinsdag in zijn woonplaats Zeijen overleden. Hij is vijftig jaar geworden. “Dinsdagmorgen heeft ons het verdrietige bericht bereikt dat Jan Hennekam in het bijzijn van zijn familie thuis is overleden. Ondanks dat we wisten dat Jan erg ziek was, overvalt dit nieuws ons enorm”, aldus de Directie en Raad van Commissarissen van Unigarant.

Unigarant gedenkt hem met dankbaarheid en respect. “Hij was gedreven in zijn werk en had oog voor de goede dingen des levens. Wij zullen zijn inspiratie missen. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, dochters en de rest van zijn familie.”

Jan Hennekam heeft 4 jaar bij Unigarant gewerkt. Daarvoor was hij lid van de Raad van Bestuur van verzekeraarscombinatie UVIT.

In memoriam en condoleanceregister Jan Hennekam
 

Reageer op dit artikel