nieuws

Ad Roest weer naar België en Duitsland

Retailing

Ad Roest weer naar België en Duitsland

Deze maand. is Jolanda van der Weerd gestart als Inkoop Manager bij Biretco. Zij neemt daarmee de aan deze functie gerelateerde werkzaamheden over van Ad Roest die vanaf het begin van dit jaar de verantwoordelijkheid hiervoor tijdelijk had aanvaard. Hij gaat zich weer primair richten op de groeiende activiteiten in België en Duitsland, maar vanuit zijn expertise zal hij betrokken blijven bij de processen rondom inkoop.

BREDA – Deze maand. is Jolanda van der Weerd gestart als Inkoop Manager bij Biretco. Zij neemt daarmee de aan deze functie gerelateerde werkzaamheden over van Ad Roest die vanaf het begin van dit jaar de verantwoordelijkheid hiervoor tijdelijk had aanvaard. Hij gaat zich weer primair richten op de groeiende activiteiten in België en Duitsland, maar vanuit zijn expertise zal hij betrokken blijven bij de processen rondom inkoop.

Jolanda van der Weerd heeft een zeer brede ervaring binnen de retail als eindverantwoordelijke voor inkoop en in category management functies. Biretco is er dan ookvan overtuigd dat Jolanda met haar komst een waardevolle bijdrage zal gaan leveren aan de door de retailorganisatie beoogde doorontwikkeling van zowel hun retailconcepten als van hun merken– en leveranciersstrategie.

Vanaf begin oktober is de eindverantwoordelijkheid voor de inkoopactiviteiten van Biretco toegevoegd aan de functie van Willem Veenstra, waarmee de verantwoordelijkheid gezamenlijk met de overige commerciële activiteiten van Biretco, Marketing/Communicatie en Sales, zijn vertegenwoordigd binnen één functie. Hiermee is gestreefd naar een optimale verbinding tussen de diverse disciplines.

Reageer op dit artikel