nieuws

‘Accell Group wil Derby Cycle overnemen

Retailing

‘Accell Group wil Derby Cycle overnemen

CEO Matthias Seidler van Derby Cycle ziet de aankondiging van de Accell Group over de toename van hun aandelenbezit in Derby Cycle AG tot 22% als een plan om het bedrijf over te nemen. In een reactie zegt Seidler hierover: “We betwijfelen of de deelneming van Accell uitsluitend betrekking heeft op een financiële investering. Integendeel, we gaan er zelfs van uit dat de Accell Group een overname voorbereid van ons bedrijf waar wij niet blij mee zijn.”

CLOPPENBURG (D) – CEO Matthias Seidler van Derby Cycle ziet de aankondiging van de Accell Group over de toename van hun aandelenbezit in Derby Cycle AG tot 22% als een plan om het bedrijf over te nemen. In een reactie zegt Seidler hierover: "We betwijfelen of de deelneming van Accell uitsluitend betrekking heeft op een financiële investering. Integendeel, we gaan er zelfs van uit dat de Accell Group een overname voorbereid van ons bedrijf waar wij niet blij mee zijn."

Seidler vervolgt: "Hoewel we geen intentieverklaring hebben ontvangen en er ook geen discussies gehouden zijn met vertegenwoordigers van de Accell Group over dit onderwerp, is het bekend dat het uitdrukkelijk niet onze strategie is om een fusie aan te gaan met een grote concurrent. Wij hebben dan ook geen enkel belang in een samenwerking met de Accell Group.”

“De resultaten over de eerste negen maanden van 2010/11 die onlangs zijn verschenen reflecteren het succes van onze strategie en laat zien dat we er goed voorstaan. Om deze reden blijven we onze succesvolle strategie van autonome groei nastreven ook na de recente aankondiging van de Accell Group."

Reageer op dit artikel