nieuws

5.000.000 AXA Defenders

Retailing

5.000.000 AXA Defenders

Medio 2005 introduceerde AXA haar nieuwste generatie veiliheidsslot: de AXA Defender. Nu, nauwelijks 6 jaar later, is de productie van het 5.000.000ste Defender slot een feit! Dit ART** goedgekeurd slot is al jaren het meest toegepaste ringslot en de beste basis voor een fietsverzekering.

VEENENDAAL – Medio 2005 introduceerde AXA haar nieuwste generatie veiliheidsslot: de AXA Defender. Nu, nauwelijks 6 jaar later, is de productie van het 5.000.000ste Defender slot een feit! Dit ART** goedgekeurd slot is al jaren het meest toegepaste ringslot en de beste basis voor een fietsverzekering.
Om deze mijlpaal te vieren introduceert AXA daarom de speciale Defender Anniversary Editie in een chique titaankleur en speciale lage sleutelafwerking. Deze speciale editie is slechts tijdelijk leverbaar en is gekoppeld aan een interessante verkoopactie voor de detaillist.

In de gelimiteerde productieseries worden willekeurig 5 ‘Gold-plated’ sloten toegevoegd. De ontvanger van dit slot is de winnaar van één van de 5 i-Pads die met een feestelijke bijeenkomst tijdens de FietsVAK 2012, van 29 t/m 31 januari 2012 in Rai Amsterdam, zullen worden uitgereikt.

Het AXA Defender slot heeft deze status kunnen bereiken door zijn veelzijdigheid. Voor de OEM door zijn oneindige kleurcombinaties en verschillende toepassingen zoals de combinatie van het ringslot met het accupackslot, beide sloten te bedienen met één sleutel.

Voor de Aftermarkt door de mogelijkheid een extra plug in kabel of –ketting te bevestigen om het risico van diefstal nog verder te verlagen. Maar ook door de trendy colorline reeks die vorig jaar geïntroduceerd werd waardoor het personaliseren van de fiets verder kon worden doorgevoerd.

De Anniversary Edition kan besteld worden t/m december 2011, zolang de voorraad strekt.

Reageer op dit artikel