nieuws

Operationeel directeur Sandra Molenaar verlaat BOVAG

Retailing

Operationeel directeur Sandra Molenaar verlaat BOVAG

De wegen van BOVAG en Sandra Molenaar scheiden. Sandra kwam tot het besluit BOVAG te verlaten vanwege een verschil van inzicht over de aanpak om de BOVAG-visie vorm te geven. In goed overleg heeft zij besloten afscheid te nemen.

BUNNIK – De wegen van BOVAG en Sandra Molenaar scheiden. Sandra kwam tot het besluit BOVAG te verlaten vanwege een verschil van inzicht over de aanpak om de BOVAG-visie vorm te geven.  In goed overleg heeft zij besloten afscheid te nemen.

Het vertrek van Sandra Molenaar betekent niet dat het vernieuwingsproces bij BOVAG stopt. In tegendeel, er ligt een stevig fundament, met een nieuwe verenigingsstructuur, een gestroomlijnde werkorganisatie in Bunnik en nieuwe kernwaarden. Bovendien lopen er tal van vernieuwende projecten. Op dat fundament, waaraan Sandra een grote bijdrage heeft geleverd, zal BOVAG gestaag verder bouwen, zodat leden en vereniging klaar zijn voor de nieuwe consument van 2020 en daarna. 
 
Sandra over haar vertrek: “Ik kijk met voldoening terug op de samenwerking met mijn teams, collega’s en de vele mijlpalen die zijn bereikt.”

Reageer op dit artikel