nieuws

DBG in de race voor overname Halfords

Retailing

DBG in de race voor overname Halfords

FRIEDRICHSHAFEN (Dsl) – De Dutch Bicycle Group (DBG) is in de race voor de overname van de Halfords winkels in Nederland en België. DBG is niet de enige die zich heeft gemeld interesse te hebben in de rond de 150 Nederlandse en Belgische Halfords winkels die te koop staan.

FRIEDRICHSHAFEN (Dsl) – De Dutch Bicycle Group (DBG) is in de race voor de overname van de Halfords winkels in Nederland en België. DBG is niet de enige die zich heeft gemeld interesse te hebben in de rond de 150 Nederlandse en Belgische Halfords winkels die te koop staan.

Algemeen directeur Henny van Rijswijk van DBG heeft op de Eurobike Show bevestigd dat DBG een van de bedrijven is die zich hebben aangemeld  voor het biedingsproces op de Halfords winkels.

Van Rijswijk: “Later deze week zal Halfords eigenaar MacIntosh alle bedrijven bekijken en een beslissing nemen over wie deel gaat nemen in het biedingsproces voor de Halfords winkels. Eind dit jaar moet duiidelijk worden wie de nieuwe eigenaar wordt van Halfords.

Meer over Dutch Bicycle Group en Halfords

Reageer op dit artikel