nieuws

Rechtszaak tegen ex-bestuursleden Twico Holding BV in november

Retailing

Op 18 november dienen de ex-bestuursleden van de Stichting Administratiekantoor Twico (Stak) voor de rechtbank in ‘s-Hertogenbosch te verschijnen in de zaak die tegen hen is aangespannen door ex-Twico leden. Deze hebben de voormalige bestuursleden aangeklaagd in verband met alle zaken die uiteindelijk hebben geleid tot het faillissement van Twico Holding BV.

De groep van ex-leden van Twico Holding BV baseren hun gerechtelijke procedure op wanbestuur door de ex-bestuursleden van Stak, Twico Holding BV. Dat wanbestuur zou zich onder andere hebben voorgedaan in de vorm van afgewaardeerde certificaten evenals de verkoop van alle dochterondernemingen van Twico Holding BV voor 1 euro. Deze verkoop zou plaats hebben gevonden zonder medeweten van de certificaathouders.

De rechtszitting van 18 november moet duidelijkheid én gerechtigheid brengen in een zaak die al meer dan een jaar aansleept.

Klik hier voor meer over de Twico affaire…

Reageer op dit artikel