nieuws

Unigarant fietsverzekering 30 jaar

Retailing

Unigarant fietsverzekering 30 jaar

Iedere rijwielhandelaar die tot 1 januari 2012 een E-bikeverzekering afsluit (kort- en doorlopend), ontvangt 10% extra provisie. Deze actie, in een van de sterkst groeiende segmenten, organiseert Unigarant rond het 30-jarig bestaan van de Unigarant Fietsverzekering. Ter promotie ontvangen dealers van hun Unigarant accountmanager heerlijke cupcakes en is er een speciale website geopend met meer informatie over de actie.

HOOGEVEEN – Iedere rijwielhandelaar die tot 1 januari 2012 een E-bikeverzekering afsluit (kort- en doorlopend), ontvangt 10% extra provisie. Deze actie, in een van de sterkst groeiende segmenten, organiseert Unigarant rond het 30-jarig bestaan van de Unigarant Fietsverzekering. Ter promotie ontvangen dealers van hun Unigarant accountmanager heerlijke cupcakes en is er een speciale website geopend met meer informatie over de actie.

Doorlopende Fietsverzekering
De Unigarant Fietsverzekering is al 30 jaar zeer populair. Afgelopen maart introduceerde Unigarant tevens de Doorlopende Fietsverzekering. Gaat de consument bij de fietsverzekering nu nog een verzekering aan voor een periode van drie of vijf jaar, het nieuwe product is een doorlopende verzekering die elk jaar wordt verlengd.

Het doorlopende karakter is vernieuwend en komt tegemoet aan de wensen van de consument en aan die van de rijwielhandelaar. De consument hoeft de premie niet meer voor meerdere jaren vooruit te betalen en heeft bovendien de mogelijkheid de verzekering op te zeggen wanneer hij dat wil. Wordt de fiets gestolen, dan kan een volgende fiets gewoon weer op de lopende polis worden verzekerd. De al betaalde premie wordt dan verrekend.

De rijwielhandelaar heeft meer mogelijkheden om de verzekering bij de fiets te verkopen. Maar hij kan er ook voor kiezen om de premie voor het eerste jaar bij de fiets cadeau te doen.

Op de foto verrast Unigarant Salesmanager Raymond Lussenburg (links) Philip de Koning van BikeTotaal Philip de Koning met een doos cupcakes.

Meer over Unigarant

Reageer op dit artikel