nieuws

‘Ras ondernemer’ Marc Ermens feestelijk heropend

Retailing

‘Ras ondernemer’ Marc Ermens feestelijk heropend

OPLOO – Biretco Buying Group lid Marc Ermens Fietsen in Oploo heeft op feestelijke wijze de geheel verbouwde winkel geopend. Inclusief de 120 vierkante meter die aangebouwd is, heeft de nieuwe winkel een oppervlakte van 300 vierkante meter. Ook de indeling van de winkel is volledig op de schop gegaan.

OPLOO – Biretco Buying Group lid Marc Ermens Fietsen in Oploo heeft op feestelijke wijze de geheel verbouwde winkel geopend. Inclusief de 120 vierkante meter die aangebouwd is, heeft de nieuwe winkel een oppervlakte van 300 vierkante meter. Ook de indeling van de winkel is volledig op de schop gegaan.

Op zondag 10 juli verzamelde zich om 11.00 tientallen klanten, vrienden en kennissen zich voor de ingang van de winkel, waar Marc Ermens in een uitgebreide toespraak de rijke fietsgeschiedenis van de locatie vertelde en hij verklaarde: “Wij gaan nooit meer verbouwen”.

Deze kreet werd in het verleden reeds meerdere malen gebezigd, maar ‘ras ondernemer’ Marc Ermens, wist ieder keer weer iets te verzinnen om het pand aan de Vloetweg in Oploo nog beter te maken. Men verwacht dus dat er in de toekomst nog wel eens een verbouwing in kan zitten.

De toespraak werd afgesloten met de officiële opening door de vorige eigenaar van de rijwielzaak die het lint doorknipte en alle gasten uitnodigde om de winkel te bekijken. Door aan de voor- en zijkant de winkel 3 meter uit te bouwen, is een zeer royale en moderne winkel ontstaan.

Reageer op dit artikel