nieuws

Zelf trainingsdatum boeken op nieuwe innovam.nl

Retailing

Zelf trainingsdatum boeken op nieuwe innovam.nl

Innovam lanceert een nieuwe website met de mogelijkheid zelf de datum en plaats van een training te kiezen en deze direct te boeken. Nieuws en informatie op de site is ingedeeld op klantgroep en is daardoor toegankelijker en makkelijker te vinden.

NIEUWEGEIN – Innovam lanceert een nieuwe website met de mogelijkheid zelf de datum en plaats van een training te kiezen en deze direct te boeken. Nieuws en informatie op de site is ingedeeld op klantgroep en is daardoor toegankelijker en makkelijker te vinden.

Met deze nieuwe site hebben klanten beter inzicht in wat Innovam voor hen kan betekenen. De website in helemaal aangepast aan de nieuwe huisstijl van Innovam. De informatie op de site is klantgericht ingedeeld; onder het label Business staat alles voor bedrijven en onder het label Education voor scholen, gemeenten en overheidsinstellingen.

Klant centraal
Ernst Gleijm, commercieel directeur van Innovam: ‘We willen steeds meer klantgericht werken, en ook onze website moet daarin ondersteunen. Nu kan een klant snel de informatie over producten en diensten vinden, en weet hij precies wat Innovam voor hem kan betekenen.’
Binnen de site Business is een speciaal deel voor APK Keurmeesters en leerbedrijven ingericht, bij Education voor Onderwijs, Praktijkleren, Leermiddelen en Arbeidsmarkt. Zo is relevant nieuws en informatie snel makkelijker te vinden.

Tweewieler trainingen kunnen niet geboekt worden op de Innovam site. Die lopen allemaal via de Tweewieler Academy (www.tweewieleracademy.nl). Tweewieleronderneners kunnen op de nieuwe Innovam-site wel terecht voor bijvoorbeeld BHV trainingen.

Beschikbaar
Klanten kunnen de training van hun keuze nu zelf boeken, dat is wel zo praktisch. Er is een overzicht van alle beschikbare data, locaties en het aantal vrije plaatsen. De webshop is ingericht voor alle open trainingen voor personenauto’s en bedrijfsauto’s zoals APK, Airco, Hybride/ NEN 3140, BHV, EPD en klantgericht communiceren. Het boeken van RPT trainingen wordt later toegevoegd.

Elke bezoeker kan het trainingsaanbod doorlopen en de inhoud, het doel en de doelgroep van de training bekijken. Voor het daadwerkelijk boeken van een training is een inlogcode nodig. Door middel van een aantal gerichte acties krijgt een groot aantal klanten deze code toegestuurd. Een inlogcode is ook aan te vragen bij de Klantenservice (030 – 608 77 22).

Meer info op www.innovam.nl

Reageer op dit artikel