nieuws

Veel interesse in deelname FietsVAK 2012

Retailing

Veel interesse in deelname FietsVAK 2012

Ruim een half jaar voor de 7e editie van FietsVAK is ruim 80% van de beursvloer al verkocht. Het succes van de vorige editie en de verhuizing naar Amsterdam RAI zorgen ervoor dat exposanten er vroeg bij zijn. De inschrijvingen voor 2012 zijn tot dusver zeer gevarieerd en zodoende is de bezoeker verzekerd van een compleet overzicht van wat de fietsbranche te bieden heeft. FietsVAK 2012 vindt plaats van 29 t/m 31 januari 2012.

AMSTERDAM – Ruim een half jaar voor de 7e editie van FietsVAK is ruim 80% van de beursvloer al verkocht. Het succes van de vorige editie en de verhuizing naar Amsterdam RAI zorgen ervoor dat exposanten er vroeg bij zijn. De inschrijvingen voor 2012 zijn tot dusver zeer gevarieerd en zodoende is de bezoeker verzekerd van een compleet overzicht van wat de fietsbranche te bieden heeft. FietsVAK 2012 vindt plaats van 29 t/m 31 januari 2012.

De evaluatie van FietsVAK 2010 gaf aan dat voor exposanten FietsVAK hét moment is om in contact te komen met de doelgroep. De belangrijkste deelnamereden in 2011 was het leggen en onderhouden van contacten en de introductie van een nieuw product of dienst. 97% van de exposanten heeft de belangrijkste deelnamereden geheel of gedeeltelijk weten te realiseren. 89% van de exposanten was tevreden tot zeer tevreden over FietsVAK 2011.

Nieuwe locatie: Amsterdam RAI
Om optimaal invulling te kunnen geven aan de continue groei wordt FietsVAK 2012 in Amsterdam RAI georganiseerd in hal 8 van het Holland Complex. Beursmanager Stefan Vernooij: “Naast de wens om meer bezoekers uit de noordelijke provincies aan te trekken, kunnen wij in Amsterdam RAI beter tegemoet komen aan de wensen van deelnemers met betrekking tot standlocatie, (hoog)bouw en de plaatsing van alle deelnemers in één centrale en gelijkvloerse hal.”

Bezoekers voordelig met de trein naar Amsterdam RAI
Bezoekers aan FietsVAK kunnen in 2012 voordelig reizen met het openbaar vervoer. Bij online registratie kan de bezoeker direct voor slechts € 7,50 een NS treinretour bestellen, geldig vanaf ieder station in Nederland naar station Amsterdam RAI.

Algemene informatie
De organisatie van FietsVAK 2012 is in handen van Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De beurs wordt gehouden van 29 tot en met 31 januari in Amsterdam RAI. De toegang is gratis voor vakbezoekers die zich voorafgaand aan de beurs registreren. Dit is vanaf oktober 2011 mogelijk via de website www.fietsvak.nl.

Meer informatie over FietsVAK

Reageer op dit artikel