nieuws

Laatste mogelijkheid voor Leerlingpremie

Retailing

Laatste mogelijkheid voor Leerlingpremie

OOMT heeft voor de laatste keer Europese subsidie beschikbaar voor RPT-dagen, EVC-trajecten, Leermeestertrainingen en de Leerlingpremie. OOMT heeft voor het schooljaar 2011-2012 3,9 miljoen euro aan subsidie aangevraagd bij het Europees Sociaal Fonds.

HOUTEN – OOMT heeft voor de laatste keer Europese subsidie beschikbaar voor RPT-dagen, EVC-trajecten, Leermeestertrainingen en de Leerlingpremie. OOMT heeft voor het schooljaar 2011-2012 3,9 miljoen euro aan subsidie aangevraagd bij het Europees Sociaal Fonds.

Leerlingpremie
Net als het afgelopen schooljaar (2010-2011) kunnen werkgevers in de mobiliteitsbranche vanaf 1 augustus 2011 weer een Leerlingpremie aanvragen ter hoogte van 700 euro. Belangrijkste voorwaarde is dat het bedrijf heffing afdraagt aan OOMT. De definitieve regeling en het aanmeldformulier kunt u begin augustus 2011 vinden op OOMT.nl.

Meer over OOMT…

Reageer op dit artikel