nieuws

Biretco gaat ondernemers intensiever begeleiden

Retailing

Biretco gaat ondernemers intensiever begeleiden

Biretco heeft Dick Verheijden en Albert Mussche aangesteld voor het begeleiden van Fietswereld en BBG ondernemers die aangesloten zijn bij Biretco. Verder dragen zij zorg voor de acquisitie, bedrijfsoverdrachten en starterbegeleiding voor alle formules en samenwerkingsverbanden binnen Biretco (Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en BBG).

BREDA – Biretco heeft Dick Verheijden en Albert Mussche aangesteld voor het begeleiden van Fietswereld en BBG ondernemers die aangesloten zijn bij Biretco. Verder dragen zij zorg voor de acquisitie, bedrijfsoverdrachten en starterbegeleiding voor alle formules en samenwerkingsverbanden binnen Biretco (Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en BBG).

Het aanstellen van Dick Verheijden en Albert Mussche in hun nieuwe rol, past volgens Biretco in een breder strategisch kader waarbij een nog intensievere begeleiding van bestaande ondernemers en kwalitatieve ledengroei centraal staan. Ten aanzien van acquisitie geldt dat structureel gekeken wordt, bij welke formule of samenwerkingsverband van Biretco een nieuwe ondernemer het beste past. Biretco: “Deze eerste gezamenlijke stap zorgt er voor dat de ondernemer exact dat krijgt waar hij behoefte aan heeft en legt een solide basis voor een prettige en productieve samenwerking waarin men elkaar versterkt.”

Dick Verheijden is ruim 13 jaar in dienst bij Biretco en heeft inmiddels meerdere functies bekleed. Albert Mussche is ruim 2 jaar in dienst bij de organisatie in de functie van accountbegeleider. Beide heren waren ook voor hun Biretco periode al werkzaam binnen de tweewielerbranche in diverse functies en brengen hierdoor veel ervaring mee.

Reageer op dit artikel