nieuws

Uitgebreid aanbod tweedehands fietsen op Bike Totaal site

Retailing

Uitgebreid aanbod tweedehands fietsen op Bike Totaal site

Bike Totaal heeft op de vernieuwde website een uitgebreid aanbod van tweedehands fietsen staan. Via een handige filter kan gezocht en gesorteerd worden op soort fiets, merk, model, prijs en afstand. Bij de aanschaf van een tweedehands fiets wordt tegenwoordig vaak eerst het internet geraadpleegd en Bike Totaal speelt hier met deze site prima op in.

AMERSFOORT – Bike Totaal heeft op de vernieuwde website een uitgebreid aanbod van tweedehands fietsen staan. Via een handige filter kan gezocht en gesorteerd worden op soort fiets, merk, model, prijs en afstand. Bij de aanschaf van een tweedehands fiets wordt tegenwoordig vaak eerst het internet geraadpleegd en Bike Totaal speelt hier met deze site prima op in.

Consumenten vinden het vaak spannend om via internet een fiets te kopen. Door een tweedehands fiets te kopen bij een Bike Totaal tweewielerspecialist wordt deze onzekerheid weggenomen omdat daar kwaliteitsfietsen worden aangeboden met een persoonlijk advies. In veel gevallen wordt er zelfs 3 maanden BOVAG-garantie gegeven op een tweedehands fiets. Het aanbod van tweedehands fietsen op de website is altijd actueel en overzichtelijk. Zo weet de klant of de fiets die hij of zij zoekt bij een Bike Totaal winkel in de buurt te koop is.

Reageer op dit artikel