nieuws

Top-Kett druppelflesje

Retailing

Top-Kett druppelflesje

BRUNOX Top-Kett in het druppelflesje (100 ml) is een high-tech smeermiddel voor een juiste dosering onderweg voor fietsen, skeelers, rollerskates, skateboards en voor alles wat beweegt en smering nodig heeft.

BRUNOX Top-Kett in het druppelflesje (100 ml) is een high-tech smeermiddel voor een juiste dosering onderweg voor fietsen, skeelers, rollerskates, skateboards en voor alles wat beweegt en  smering nodig heeft.

Top-Kett kettingspray is bestand tegen hoge belastingen door wrijving, vuil en water in ketting en tandwielen. Ook beschermt Top-Kett IX50 tegen de schadelijke invloed van strooizout of pekel.

BRUNOX Top-Kett is een uniek samengesteld concentraat met een high-tec additief, Speedoline. Speedoline is een mix van smeerversnellers, weerstandverlagende middelen en roestbeschermers. Het bouwt een zeer gelijkmatige en niet-drogende smerende en een roestbeschermende film op van 5 tot 10 micron.

Reageer op dit artikel