nieuws

Tips voor duurzaam ondernemen

Retailing

Tips voor duurzaam ondernemen

AMSTERDAM – Onlangs viel het magazine Duurzaam Ondernemen van IvDM bij mensen uit de mobiliteitsbranche op de deurmat. Naast de printversie is het magazine ook online in te zien. Het is interessante kost voor ondernemers die hier ook mee aan de slag willen of op ideeën willen worden gebracht.

AMSTERDAM – Onlangs viel het magazine Duurzaam Ondernemen van IvDM bij mensen uit de mobiliteitsbranche op de deurmat. Naast de printversie is het magazine ook online in te zien. Het is interessante kost voor ondernemers die hier ook mee aan de slag willen of op ideeën willen worden gebracht.

Dit eenmalige initiatief van het IvDM brengt ondernemers in de mobiliteitsbranche aan het woord die reeds hun voetsporen en ook geld en aanzien hebben verdiend met duurzaam ondernemen. Michel van Lindert van het IvDM: "Het magazine heeft als doel te laten zien dat duurzaam ondernemen loont op talloze fronten en anno 2011 het ‘geitenwollensokkenimago’ volledig van zich af heeft weten te schudden.

Een magazine dus waarin diverse koplopers uit de mobiliteitsbranche op een boeiende manier vertellen over wat duurzaam ondernemen hen allemaal heeft opgeleverd.

Alhoewel duurzaam ondernemen nog te vaak geassocieerd wordt met hoge investeringen waarvan de opbrengst onbekend is, is het tegendeel vaak waar. Michel van Lindert: “Een transportbedrijf dat dankzij een simpele en goedkope monitor tienduizenden euro’s aan brandstof en daarmee aan CO2, onderhoud en schade bespaart, is zo’n voorbeeld. Dit magazine lees je in een weekend in een adem uit en maandag kun je zelf aan de slag, zo simpel kan het soms echt zijn. Veel leesplezier!".

Op www.duurzaamopweg.nl staat veel meer informatie, een quick scan en handige tips over duurzaam ondernemen. Ondernemers kunnen zelf nu ook uw klanten op weg helpen. Want op www.duurzaamopweg.nl

Men kan gratis exemplaren van de douchecoach bestellen, zie foto. Leuk om weg te geven en een ideale manier om het gesprek met de klant aan te gaan en kenbaar te maken dat het bedrijf duurzaam onderneemt.

Meer informatie vindt u hier

Reageer op dit artikel