nieuws

RAI Vereniging secretaris afdeling GT Eugène Daams stopt

Retailing

RAI Vereniging secretaris afdeling GT Eugène Daams stopt

Eugène Daams legt komend najaar zijn functie als secretaris van de RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers neer. Dit blijkt uit een personeelsadvertentie die afgelopen zaterdag werd gepubliceerd in NRC Handelsblad.

AMSTERDAM – Eugène Daams legt komend najaar zijn functie als secretaris van de RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers neer. Dit blijkt uit een personeelsadvertentie die afgelopen zaterdag werd gepubliceerd in NRC Handelsblad.

Al eerder gingen er geruchten over het vertrek van Daams. Mailtjes en telefoontjes van de redactie van Tweewieler naar Daams werden niet beantwoord zodat een bevestiging van de geruchten niet verkregen kon worden. Deze geruchten melden tevens dat Eugène Daams per 1 oktober stopt en professioneel fotograaf wordt.

De personeelsadvertentie in het NRC meldt dat de afdeling GT van de RAI Vereniging 45 leden telt en dat de nieuwe secretaris de verbindende factor vormt en de ambassadeur van de branche moet zijn. Eugène Daams had ook een functie binnen ACEM, de Europese koepelorganisatie voor de gemotoriseerde tweewielerindustrie binnen Europa. Hij was lid van het van het Executive Committee van ACEM als vertegenwoordiger namens de Europese associaties.

Reageer op dit artikel