nieuws

Nieuwe Giant store in Hilversum

Retailing

Nieuwe Giant store in Hilversum

Op donderdag 26 mei is Giant Store Hilversum officieel geopend. Het is de vijfde winkel van eigenaren Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw van Hans Struijk Fietsen. Lars Boom van de Rabobank Wielerploeg reed door het levensgrote papieren Giant logo om de winkel te openen. Daarna was hij aanwezig voor een signeersessie.

HILVERSUM/LELYSTAD – Op donderdag 26 mei is Giant Store Hilversum officieel geopend. Het is de vijfde winkel van eigenaren Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw van Hans Struijk Fietsen. Lars Boom van de Rabobank Wielerploeg reed door het levensgrote papieren Giant logo om de winkel te openen. Daarna was hij aanwezig voor een signeersessie.

Single Brand
Over heel de wereld wordt het Giant Store concept door Giant ingezet. Het is een single brand winkel met eigen producten en service. De Giant Store is gericht op een brede klantengroep en zet een optimale fietsbeleving neer. Voor zowel de sportieve als recreatieve fietser is er ruime keuze.

Overigens wordt vandaag, 27 mei, in Haarlem nog een single brand store geopend. Het betreft een Specialized Concept Store in Haarlem.

LIV store
Nieuw en uniek in Nederland is het exclusieve LIVGiant concept. Deelnemers aan de Tweewieler Studiereis Taiwan 2009 hebben deze conceptwinkel uitgebreid ervaren in Taipei. Het is een speciaal ingerichte damesafdeling, met passende kleding en fietsen afgestemd op sportieve vrouw.

Repair & Go
Ook Giant Store Hilversum heeft zijn eigen servicepunt. Het Repair & Go concept betekend dat kleine reparaties worden verricht terwijl de consument onder het genot van aan kopje koffie hierop wacht.

Een uitgebreid verslag van de Giant Stores komt in Tweewieler juni/juli 2011.

Meer over Giant

Reageer op dit artikel