nieuws

Niels Hansen manager BOVAG Fietsbedrijven

Retailing

Niels Hansen manager BOVAG Fietsbedrijven

BUNNIK – Niels Hansen treedt op 16 mei aan als accountmanager van BOVAG Fietsbedrijven en BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven (GT). Daarmee volgt hij Maurice Manders op, die onlangs naar MKB Nederland vertrok.

BUNNIK – Niels Hansen treedt op 16 mei aan als accountmanager van BOVAG Fietsbedrijven en BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven (GT). Daarmee volgt hij Maurice Manders op, die onlangs naar MKB Nederland vertrok.

Niels heeft zijn voetstappen al staan binnen de fietsbranche. Hij was een aantal jaren als ondernemer actief bij Kempes Fietsen in Vaassen. De laatste twee jaar maakte hij deel uit van het BOVAG-afdelingsbestuur. Vanuit zijn bestuurlijke rol binnen BOVAG is Niels onder andere actief betrokken geweest bij de totstandkoming van het veelbesproken strategieonderzoek waarmee BOVAG zijn visie geeft op de tweewielermarkt tot 2016.

Zijn ervaring met de branche maakte hem tot een goede kandidaat. “Iemand met branche-ervaring is zeer welkom in een tijd waarin zowel de fiets- als de GT-branche flink in beweging is,” zegt Hans Louwers, clustermanager bij BOVAG. “De wensen van de consument veranderen snel en daarom wordt er ook het nodige gevraagd van onze BOVAG-leden. Het is dan ook prettig dat Niels zijn ondernemerservaring en verfrissende ideeën kan gaan koppelen aan het belang van onze BOVAG-leden. “Daarnaast zal hij met zijn HBO-Marketing achtergrond ook een toegevoegde waarde zijn voor de zeven BOVAG-afdelingen die in Bunnik samenwerken in één cluster. En dat past dan weer prima binnen het nieuwe denken van BOVAG, waarbij we afdelingsoverstijgend steeds beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten,” besluit Louwers.

Niels Hansen zelf is enthousiast over zijn stap naar brancheorganisatie BOVAG: “Na een paar jaar actief te zijn geweest in de fietsbranche en in het BOVAG-bestuur is de tijd rijp om deze ervaringen te gebruiken om het BOVAG-lidmaatschap nog meer uit te bouwen voor fiets- en GT-ondernemers. Samen met beleidsmedewerkers Irene Kraak en Toine Crone, de twee voorzitters en de twee afdelingsbesturen, gaan we absoluut onze meerwaarde bewijzen voor alle leden van BOVAG Fietsbedrijven en BOVAG GT. Ik heb er in ieder geval veel zin in!” aldus de kersverse accountmanager.

Meer over BOVAG

Reageer op dit artikel