nieuws

Kick-off Mybasket fietsmand via Juncker Bike Parts

Retailing

Kick-off Mybasket fietsmand via Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts is gestart met de verkoop van de fiets- en winkelmand Mybasket, als primeur te zien op de afgelopen FietsVAK. Deze hippe fiets- en winkelmand heeft een universeel ophangsysteem waardoor Mybasket zonder gereedschap op bijna alle fietsen bevestigd kan worden. Vanaf 24 mei is de communicatiecampagne gestart en is Mybasket via Juncker Bike Parts te bestellen..

AMSTERDAM/VEENENDAAL – Juncker Bike Parts is gestart met de verkoop van de fiets- en winkelmand Mybasket, als primeur te zien op de afgelopen FietsVAK. Deze hippe fiets- en winkelmand heeft een universeel ophangsysteem waardoor Mybasket zonder gereedschap op bijna alle fietsen bevestigd kan worden. Vanaf 24 mei is de communicatiecampagne gestart en is Mybasket via Juncker Bike Parts te bestellen..

Job Groeneveld, initiatiefnemer en bedenker van de multifunctionele fietsmand, is erg verheugd over de samenwerking met Juncker Bike Parts. “We zijn blij dat Juncker Bike Parts Mybasket heeft opgenomen in hun brede assortiment. Dit bewijst dat Mybasket dé absolute must have is voor aankomend fietsseizoen”, aldus Groeneveld. De manden zijn verkrijgbaar in vier verschillende designs: Dutch, Picnic, Pink en Black.

Als kick-off van deze samenwerking starten Mybasket en Juncker een gezamenlijke campagne gericht op fietsenwinkels. Deze actie houdt in dat winkeliers bij aanschaf van de Mybasket collectie, bestaande uit vier stuks van de trendy fiets- en winkelmand, één Mybasket gratis ontvangen ter waarde van € 29,95. Tegelijkertijd zal Mybasket een campagne starten in diverse steden in Nederland om de praktische voordelen van deze fiets- en winkelmand bij consumenten onder de aandacht te brengen. De campagne is te volgen via Facebook/Mybasket.

Over Click & Go
Click & Go is een jong innovatief bedrijf, opgericht door Diederick van Es en Job Groeneveld, dat zich richt op het bedenken, ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve producten. Mybasket is de trendy fiets- en winkelmand waarmee Click & Go zich richt op consument en detailhandel. Mybasket kan ook voor de zakelijke markt worden ingezet als communicatiemiddel. Het streven is om Mybasket dit fietsseizoen een hippe aanvulling te laten zijn op het snelgroeiende segment tassen en manden in de fietsspeciaalzaak.

Meer over Juncker Bike Parts…

Reageer op dit artikel