nieuws

Gratis webwinkel Fietplusonline.nl voor Fietplus

Retailing

Gratis webwinkel Fietplusonline.nl voor Fietplus

’s HERTOGENBOSCH – Fietsplus heeft de webwinkel Fietsplusonline gelanceerd. Fietsplusonline is een uitbreiding van de huidige activiteiten van Fietsplus op internet. De ondernemers hadden al een eigen website en krijgen bij aansluiting een abonnement op Fietsenwijk.

’s HERTOGENBOSCH – Fietsplus heeft de webwinkel Fietsplusonline gelanceerd. Fietsplusonline is een uitbreiding van de huidige activiteiten van Fietsplus op internet. De ondernemers hadden al een eigen website en krijgen bij aansluiting een abonnement op Fietsenwijk.

Internet gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij de oriëntatie als in het
aankoopproces. Dit geldt ook voor de vakhandel. Daarom heeft Fietsplus besloten om de activiteiten op internet uit te breiden met een webwinkel. De bestaande kosten voor deelname aan het concept Fietsplus zullen ongewijzigd blijven, anders gezegd voor Fietsplusonline worden geen extra kosten gevraagd.

De webwinkel Fietsplusonline is gericht op de consument en heeft een tweeledig doel. Enerzijds is de webwinkel puur informatief en helpt het de consument bij het oriëntatieproces. Anderzijds kan de consument ook daadwerkelijk bestellen. De artikelen die op de site worden aangeboden worden geleverd door de aangesloten Fietspluszaken. Op deze manier komen alle opbrengsten van Fietsplusonline ten goede aan de Fietspluszaken.

Net als bij de traditionele websites kan de consument de artikelen uitzoeken die hij of zij wil hebben. De consument besteld de artikelen via de webshop bij de Fietspluswinkel van zijn of haar keuze. In eerste instantie is Fietsplusonline gestart met fietsen. In een later stadium zal worden gekeken naar de uitbreiding met onderdelen.

Meer over Fietsplus en Bikes&Retail

Reageer op dit artikel