nieuws

Geslaagd weekend Barcelona voor Gazelle-dealers

Retailing

Geslaagd weekend Barcelona voor Gazelle-dealers

Eind 2010 wonnen 10 Gazelle-dealers tijdens de introductie van de nieuwe Orange Pure Innergy een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix in Barcelona. Na lang wachten was het vrijdag 20 mei dan eindelijk zo ver.

DIEREN – Eind 2010 wonnen 10 Gazelle-dealers tijdens de introductie van de nieuwe Orange Pure Innergy een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix in Barcelona. Na lang wachten was het vrijdag 20 mei dan eindelijk zo ver.

Vanaf Düsseldorf Airport vertrokken de 10 winnende dealers inclusief aanhang naar hun welverdiende minivakantie. Nadat de dealers zaterdag wereldstad Barcelona hadden verkend, werd de dag ’s avonds gezamenlijk afgesloten met een typisch Spaans tapasdiner.

De volgende morgen stond de touringcar al vroeg klaar om het reisgezelschap naar het circuit te brengen. Na de spectaculaire race waar RedBull racing coureur Vettel als eerste finishte, werd rustig aan de terugreis weer aangevangen. Zondagavond laat arriveerden de dealers weer op de Duitse luchthaven. Moe maar zeer voldaan.

Een van de gelukkige winnaars was Wolters Tweewielers. Hun reactie: ‘Bij deze willen wij Gazelle bedanken voor het superweekend dat we hebben gehad! Geweldige race gezien, Campnou stadion bekeken, naar het strand geweest en natuurlijk verschillende terrassen bezocht. Een vol weekend dus. Bedankt!!!’

Op de foto Gazelle Select Center Ruud Schellekens Tweewielerspecialist uit Eindhoven, een van de andere Barcelona-gangers.
Meer over Gazelle

Reageer op dit artikel