nieuws

Crivit-slot via Lidl krijgt ART keurmerk

Retailing

Half maart heeft Stichting ART supermarktketen Lidl erop gewezen dat door hen verkochte Crivit sloten onterecht van een ART keurmerk waren voorzien. Overleg tussen Lidl, de fabrikant van Crivit sloten en Stichting ART heeft ertoe geleid dat de fabrikant het betreffende slot met 12 mm beugel voor een ART keurmerk heeft aangeboden.

Crivit-slot via Lidl krijgt ART keurmerk

AMSTERDAM – Half maart heeft Stichting ART supermarktketen Lidl erop gewezen dat door hen verkochte Crivit sloten onterecht van een ART keurmerk waren voorzien. Overleg tussen Lidl, de fabrikant van Crivit sloten en Stichting ART heeft ertoe geleid dat de fabrikant het betreffende slot met 12 mm beugel voor een ART keurmerk heeft aangeboden.

Inmiddels voldoet ook dit slot aan de eisen voor een ART 3 sterren goedkeur met MBT 4114 en is het slot opgenomen in de lijst met goedgekeurde sloten op www.goedopslot.nl.

Zie ook bericht tweewieler.nl van 22-03-11.

Reageer op dit artikel