nieuws

Blomson International wordt contractleverancier ZEG

Retailing

Blomson International wordt contractleverancier ZEG

Blomson International wordt per begin juni contractleverancier van ZEG. Het netwerk dealers van ZEG krijgt dan de beschikking over de drie merken van Blomson: Montego, BeOne en Oyama. Op 6 juni a.s. houdt Blomson International een speciale ZEG-dag om nieuwe relaties te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de collecties en het team van medewerkers binnen Blomson.

BEVERWIJK – Blomson International wordt per begin juni contractleverancier van ZEG. Het netwerk dealers van ZEG krijgt dan de beschikking over de drie merken van Blomson: Montego, BeOne en Oyama. Op 6 juni a.s. houdt Blomson International een speciale ZEG-dag om nieuwe relaties te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de collecties en het team van medewerkers binnen Blomson.

Managing director Rolf Timmerman van Blomson is blij met deze stap: “De vraag naar onze merken is in de afgelopen jaren sterk toegenomen waardoor we behoefte hebben aan uitbreiding van een kwalitatief goed dealernetwerk. Het dealernetwerk van ZEG geeft hieraan een perfecte invulling.” 

Reageer op dit artikel