nieuws

Biretco naar Bike Expo

Retailing

Biretco naar Bike Expo

BREDA/KREFELD – Biretco heeft bekend gemaakt dat het deelneemt aan de Bike Expo 2011. Daarmee wil de Nederlands-Duitse retailorganisatie een extra contactmoment genereren voor de vakhandel. Speciaal hiervoor heeft Birecto een speciaal arrangement met overnachting voor 2 personen en een gratis entreebewijs voor de Bike Expo.

BREDA/KREFELD – Biretco heeft bekend gemaakt dat het deelneemt aan de Bike Expo 2011. Daarmee wil de Nederlands-Duitse retailorganisatie een extra contactmoment genereren voor de vakhandel. Speciaal hiervoor heeft Birecto een speciaal arrangement met overnachting voor 2 personen en een gratis entreebewijs voor de Bike Expo.

Handelaren die gebruik maken van het arrangement kunnen bovendien gratis gebruik maken van het Openbaar Vervoer tijdens de beurs en zijn er voorzien in transfers naar de locatie waar de Bike Expo Demo Day wordt gehouden.

Biretco heeft vol overtuiging gekozen voor Bike Expo, met name vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden voor de nog jonge beurs de komende jaren. Ad Roest, binnen Biretco verantwoordelijk voor de Duitse markt: “De infrastructuur rondom de Messe München is voortreffelijk wat betreft laden en lossen, toegangswegen en hotels. Het enige wat wij van onze kant nog te wensen over hebben, bijvoorbeeld voor 2012, is dat het tijdstip van de beurs naar achteren gaat, bijvoorbeeld naar de tweede helft van augustus.”

“Maar wij zien de mogelijkheden van deze beurs als uitermate vruchtbaar en willen daar dus niet ontbreken,” vervolgt Roest. “Gelukkig hebben we een prominente plaats op de beurs gekregen. De aanwezigheid daar van de twee grootste retailorganisaties van Europa, Biretco en ZEG, weerspreekt ook de indruk die er bestaat dat Bike Expo een exclusief ZEG-platform is.”

“Biretco zal daarnaast ook gewoon present zijn op de Eurobike 2011”, vult Roest aan. “Het is zeker geen stap gericht tegen Eurobike. Maar niet alle handelaren zijn in staat om naar Friedrichshafen te komen. Aan deze groep willen wij ook tegemoet komen door present te zijn op de Bike Expo in München.”

Meer over Biretco

Reageer op dit artikel