nieuws

Vanavond op tv: Internet-bikes.com

Retailing

Vanavond op tv: Internet-bikes.com

DOETINCHEM – Het TROS programma Radar ontving tientallen klachten over de online fietsenwinkel Internet-bikes.com. Vanavond wijdt het programma een item aan internet-bikes.com (Radar, Nederland 1, 20:30u).

DOETINCHEM – Het TROS programma Radar ontving tientallen klachten over de online fietsenwinkel Internet-bikes.com. Vanavond wijdt het programma een item aan internet-bikes.com (Radar, Nederland 1, 20:30u).

In programma worden vragen beantwoord als: Houdt deze internetwinkel zich wel aan de spelregels? Hoe zit het bijvoorbeeld met de Wet Koop op afstand? Radar gaat op bezoek bij de eigenaar van Internet-bikes.com, Tom te Riele. Hij was eigenaar van Bonusbikes en is dat nu van Gigabikes.

Weblogreacties op tweewieler.nl

Reageer op dit artikel