nieuws

Rob van Oosterhout nieuwe voorzitter BOVAG Fietsbedrijven

Retailing

Rob van Oosterhout is tijdens een extra algemene ledenvergadering op 11 april gekozen tot voorzitter BOVAG Fietsbedrijven. Hij was al interim-voorzitter sinds zijn voorganger Klaas Weerstand op 7 februari tijdens de Branchedag aftrad. Van Oosterhout is

Rob van Oosterhout nieuwe voorzitter BOVAG Fietsbedrijven

Rob van Oosterhout is een fietsondernemer pur sang. Hij is al weer de derde generatie in het familiebedrijf Van Oosterhout Bikes & Sport in Teteringen. De 43-jarige ondernemer heeft zeer ruime bestuurlijke ervaring, niet alleen bij BOVAG. Na zes jaar BOVAG Gewestbestuur is hij de laatste zes jaar actief in het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven.

Het vaste voornemen van Rob van Oosterhout is om de BOVAG-fietsondernemers klaar te stomen voor de toekomst. Van Oosterhout: “Sinds de Branchedag en het daar gepresenteerde onderzoek naar de toekomst van de fietsretail kan niemand er meer omheen: iedereen in de branche moet de komende jaren belangrijke keuzes maken. Keuzes die bepalen of een bedrijf bestaansrecht heeft of niet. BOVAG gaat haar leden uiteraard helpen bij het maken van die keuzes. Met bijeenkomsten, trainingen, tools. Ik zie het daarnaast als belangrijke taak van BOVAG om de branche optimaal te laten profiteren van nieuwe ontwikkelingen. Denk aan internet. Denk aan digitale samenwerking in de keten fabrikant-importeur-retailer. Juist daar wil ik de komende jaren ook mijn schouders onder zetten.”

Reageer op dit artikel