nieuws

Opening Pearl Izumi Factory Store te Valkenburg

Retailing

Opening Pearl Izumi Factory Store te Valkenburg

VALKENBURG – Op vrijdag 8 april is de Pearl Izumi Factory Store officieel geopend door Martin Eurlings, de burgemeester van Valkenburg. Managing director Shimano Benelux Erik Naberman en store manager Ronald Muijs stonden Eurlings bij deze feestelijke handeling terzijde.

VALKENBURG – Op vrijdag 8 april is de Pearl Izumi Factory Store officieel geopend door Martin Eurlings, de burgemeester van Valkenburg. Managing director Shimano Benelux Erik Naberman en store manager Ronald Muijs stonden Eurlings bij deze feestelijke handeling terzijde.

De factory store heeft een warme inrichting gekregen. De duidelijke visualisering in de winkel creëert veel beleving in de winkel voor de sportieve consument. Het aanbod bestaat grotendeels uit overjarige fiets-, loop en triathlonkledij van Pearl Izumi voor zowel man en vrouw als ook kinderen. De speciale kinderhoek geeft de ouders de kans om op een rustige manier de kleding te passen.

Overjarige Shimano kleding, schoenen en brillen worden ook aangeboden op nieuwe merchandising displays. De consument kan ook terecht bij het winkelpersoneel voor informatie over specifiek materiaal- en stofgebruik.

Valkenburg a/d Geul staat bekend als fietsmekka van Nederland. Shimano wil juist hier, met deze factory store, de vele daar recreërende fietsers met het kledingmerk Pearl Izumi kennis laten maken.

Meer over Pearl Izumi

Reageer op dit artikel