nieuws

Maurice Manders gaat BOVAG verlaten

Retailing

Maurice Manders gaat BOVAG verlaten

BUNNIK – Maurice Manders, Manager Tweewielerbedrijven BOVAG, heeft besloten om BOVAG te gaan verlaten en zijn loopbaan ergens anders voort te zetten. Zijn nieuwe werkgever wordt MKB Nederland waar hij als regiomanager Brabant en Zeeland aan de slag gaat.

BUNNIK – Maurice Manders, Manager Tweewielerbedrijven BOVAG, heeft besloten om BOVAG te gaan verlaten en zijn loopbaan ergens anders voort te zetten. Zijn nieuwe werkgever wordt MKB Nederland waar hij als regiomanager Brabant en Zeeland aan de slag gaat.

“Dit is veel dichter bij huis, en een nieuwe horizon na 12 jaar BOVAG, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt,” zegt Manders. Zijn carrière bij BOVAG startte hij als commercieel manager voor BOVAG Ledenwinkel. Daarna werd hij manager BOVAG Caravan en Camperbedrijven. “Heel veel uit mijn huidige job komt terug in de nieuwe functie bij MKB Nederland. Het lobbywerk, het omgaan met ondernemers, het woordvoerderschap en presenteerwerk. Maar het blijft moeilijk om een van de leukste banen die er is in Nederland op het gebied van de fietsindustrie op te geven.” Eind april is zijn laatste werkdag bij BOVAG, waarna hij 1 juni gaat starten bij zijn nieuwe werkgever.

Reageer op dit artikel