nieuws

Goede scores praktijktoetsen Bike Totaal Sales Kick-Off

Retailing

Goede scores praktijktoetsen Bike Totaal Sales Kick-Off

AMERSFOORT – Op de afgelopen Bike Totaal Sales Kick-Off op 14 maart jl. scoorden de medewerkers van de retailorganisatie bovengemiddeld voor de praktijktoetsen. In totaal werden 395 toetsen afgenomen in samenwerking met de Tweewieler Academy om zo het kennis- en ervaringsniveau van de Bike Totaal ondernemers en het personeel te toetsen. Alle deelnemers krijgen een advies met punten waar nog aandacht aan besteed kan worden.

AMERSFOORT – Op de afgelopen Bike Totaal Sales Kick-Off op 14 maart jl. scoorden de medewerkers van de retailorganisatie bovengemiddeld voor de praktijktoetsen. In totaal werden 395 toetsen afgenomen in samenwerking met de Tweewieler Academy om zo het kennis- en ervaringsniveau van de Bike Totaal ondernemers en het personeel te toetsen. Alle deelnemers krijgen een advies met punten waar nog aandacht aan besteed kan worden.

Tijdens de dag werden profieltoetsen afgenomen. Deze zijn gebaseerd op de Branche Kwalificatie Structuur (BKS), een overzicht van alle functies en loopbaanpaden in de branche plus de bijbehorende certificaten.

De drie beste deelnemers aan de praktijktoetsen waren:
1.    Jaap van den Kommer – Bike Totaal Busker, Bergen
2.    Bert van Voorthuizen – Bike Totaal Joop van Voorthuizen, Renswoude en Scherpenzeel
3.    Peter van Hulst – Bike Totaal van Hulst Fietsen, Leiden en Oegstgeest

Door het afnemen van de toetsen tijdens de Sales Kick-Off wil de retailorganisatie aangeven dat service en vakmanschap bij Bike Totaal hoog in het vaandel staan. Bike Totaal werd eerder door consumenten uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van 2009 en 2010 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Consumenten blijken hier vooral te kiezen voor winkels die een goede service bieden en uitblinken met deskundig en klantvriendelijk personeel.

Op de foto reikt Maarten de Vos (rechts) de hoofdprijs uit aan Jaap van den Kommer die de praktijktoets als beste maakte.

Reageer op dit artikel