nieuws

Dealerwebshops met voordelige wielerartikelen

Retailing

Dealerwebshops met voordelige wielerartikelen

BARNEVELD – Ex-wielrenner Maas van Beek reed vroeger met de auto vaak naar wielerzaken om de kofferbak vol te gooien met goedkope banden en andere slijtage gevoelige producten want dat scheelde veel geld. Met de komst van internet zijn er landelijke webwinkels die goedkoop fietsproducten aanbieden.

BARNEVELD – Ex-wielrenner Maas van Beek reed vroeger met de auto vaak naar wielerzaken om de kofferbak vol te gooien met goedkope banden en andere slijtage gevoelige producten want dat scheelde veel geld. Met de komst van internet zijn er landelijke webwinkels die goedkoop fietsproducten aanbieden.

Samen met zijn compagnon Johnny van der Stouwe heeft Maas een landelijk dekkend webshop systeem opgezet voor de tweewielerbranche, zodat de consument 100% betrouwbaar en goedkoop online kan bestellen bij zijn plaatselijke dealer.

De kracht van het systeem, Non-Stop Webshops genaamd, is vooral dat de consument voor de service en garantie bij zijn plaatselijke dealer terecht kan. De dealers zullen de klanten heel graag helpen wanneer zij hun artikelen niet zelf kunnen monteren of afstellen. “Deze klanten zullen niet meer weglopen naar goedkopere aanbieders,” zegt Maas vol enthousiasme over zijn project.

In de dealer webshops staan al tienduizenden artikelen en daar komen nog eens tienduizenden bij. “Wij bieden het grootste assortiment,” claimt Maas.

Deze winkels hebben een webshop geopend:
Balk Rijwielen
Het Fietsenhuis

Reageer op dit artikel