nieuws

Bike Totaal steunt Radio538 voor War Child

Retailing

Bike Totaal steunt Radio538 voor War Child

AMERSFOORT – Tijdens de net afgesloten 538 voor War Child actieweek die op 1 april eindigde fietste Edwin Evers, met een deel van zijn Evers Staat Op team, door heel Nederland op Raleigh fietsen. Van hun locatie, naar die van Ruud de Wild en weer terug. Sommige afstanden waren pittig. De professionele racefietsen werden geleverd door Bike Totaal.

AMERSFOORT – Tijdens de net afgesloten 538 voor War Child actieweek die op 1 april eindigde fietste Edwin Evers, met een deel van zijn Evers Staat Op team, door heel Nederland op Raleigh fietsen. Van hun locatie, naar die van Ruud de Wild en weer terug. Sommige afstanden waren pittig. De professionele racefietsen werden geleverd door Bike Totaal.

De Radio538 DJ’s riepen iedereen in Nederland op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Ook BN’ers hebben zich volop ingezet. Radio538 heeft daarmee € 648.000,- opgehaald. Voor dat bedrag kunnen 54.000 oorlogskinderen worden geholpen, liet het radiostation afgelopen vrijdag weten.

Tijdens de landelijke actieweek trokken twee trucks langs ongeveer twintig gemeenten om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child. Dj’s van de zender riepen mensen ter plekke op om in actie komen. Er waren optredens, wedstrijden en fancy fairs en bekende Nederlanders, inwoners en bedrijven voerden stunts uit om geld in te zamelen.

Op dit moment groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Zij hebben hulp nodig om de oorlog achter zich te laten. War Child zet zich wereldwijd in voor hulpverlening aan oorlogskinderen.

Meer over Bike Totaal

Reageer op dit artikel