nieuws

Witjes Tweewielers volledig gerestyled volgens KCU winkelconcept

Retailing

Witjes Tweewielers volledig gerestyled volgens KCU winkelconcept

GROESSEN – Afgelopen woensdag opende Witjes Tweewielers uit Groessen de deuren van een compleet vernieuwde winkel. Deze verbouwing is het eerste resultaat van het KCU winkelconcept. Na de pilot bij Verbakel Fietsfactor in Nootdorp is Witjes de eerste winkel waar het totale concept is uitgerold.

GROESSEN – Afgelopen woensdag opende Witjes Tweewielers uit Groessen de deuren van een compleet vernieuwde winkel.  Deze verbouwing is het eerste resultaat van het KCU winkelconcept. Na de pilot bij Verbakel Fietsfactor in Nootdorp is Witjes de eerste winkel waar het totale concept is uitgerold.

 

Kruitbosch brengt met het KCU concept meer onderscheidend vermogen in de winkel aan. De schappenplannen zijn opgedeeld in vijf segmenten: Fashion, Comfort, Techniek, Sportief en Kids. Elk segment heeft een eigen kleurstelling en uitstraling, waardoor de winkel er heel overzichtelijk uitziet. De consument kan via deze kleurennavigatie duidelijk overzien waar hij moet zijn voor zijn fietsproduct. De meters zijn voorzien van keuzewijzers welke de klant van informatie voorziet en helpt bij het maken van de juiste keuze. Frank Witjes is blij met de nieuwe inrichting: “De winkel heeft een heel professionele uitstraling gekregen. Uitgangspunt bij de inrichting was om met een uitgekiend assortiment en een minimale voorraad een hoge omloopsnelheid te halen. De winkel is mooi overzichtelijk en mensen kunnen heel gericht zoeken.”

Omdat het van belang is dat het concept altijd actueel is, biedt KCU een extra service. Gedurende het verkoopseizoen geeft Kruitbosch de schappenplannen extra onderhoudsbeurten. Per seizoen past KCU de meters van de actuele productgroepen aan. De aflopende producten worden vervangen door de nieuwe producten. Daarnaast biedt KCU de mogelijkheid voor het up-to-date houden van prijskaartjes bij wijzingen van verkoopprijzen. Het totaalconcept bevat 45 meter schappenplannen met vijf bijbehorende sfeermeters en wegwijzers.

Reageer op dit artikel