nieuws

Mooie prijzen voor prijswinnaars Bike Totaal Sales Kick-Off 2011

Retailing

Mooie prijzen voor prijswinnaars Bike Totaal Sales Kick-Off 2011

NIEUWEGEIN – Tijdens de afgelopen Bike Totaal Sales Kick-Off 2011 konden ondernemers meedoen aan drie profieltoetsen van de Tweewieler Academy. Jaap van den Kommer van Bike Totaal Busker in Bergen won de hoofdprijs omdat hij de praktijktoets als beste volbracht. Uit handen van directeur Maarten de Vos ontving hij een gloednieuwe TEAM Raleigh racefiets ter waarde van € 4.749,-, aangeboden door ENRA verzekeringen.

NIEUWEGEIN – Tijdens de afgelopen Bike Totaal Sales Kick-Off 2011 konden ondernemers meedoen aan drie profieltoetsen van de Tweewieler Academy. Jaap van den Kommer van Bike Totaal Busker in Bergen won de hoofdprijs omdat hij de praktijktoets als beste volbracht. Uit handen van directeur Maarten de Vos ontving hij een gloednieuwe TEAM Raleigh racefiets ter waarde van € 4.749,-, aangeboden door ENRA verzekeringen.

Er waren prijzen voor de drie beste deelnemers aan de praktijktoetsen konden prijzen winnen. Hierdoor werd iedereen zeer gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Op de derde plaats eindigde P. van Hulst en hij won daarmee een Apple iPod Touch. Tweede werd A. van Voorthuizen en zijn prijs was een Apple iPad. Jeroen Janssen van Team Raleigh International had de hoofdprijs meegenomen voor de winnaar van de dag: Jaap van den Kommer. Jaap deed met drie personeelsleden mee aan de toetsen en was blij verrast met de prijs: “Blijkbaar ging het goed en de praktijktoets had ik als beste gedaan.” Jaap vindt het initiatief van Bike Totaal om de testen op deze dag af te nemen erg goed: “Ik vind het prima dat Bike Totaal met deze toetsen aangeeft dat je als ondernemer een slag moet slaan en dat kan door je te onderscheiden in kwaliteit en service.”

De Bike Totaal Sales Kick-Off 2011 op 14 maart jl. stond in het teken van Excellent in Service. De dag werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Tweewieler Academy waardoor de Bike Totaal ondernemers en hun personeel aan drie profieltoetsen konden meedoen. Naast de Algemene Aandeelhoudersvergadering werd deze dag gebruikt om helder te krijgen wat het kennis- en ervaringsniveau is van de ondernemers en het personeel. “In totaal zijn meer dan 350 toetsen afgenomen, over verschillende onderwerpen”, aldus directeur Maarten de Vos. De profieltoetsen zijn gebaseerd op de Branche Kwalificatie Structuur (BKS), een overzicht van alle functies en loopbaanpaden in de branche plus de bijbehorende certificaten.

Meer over de Bike Totaal Sales Kick-Off in het aprilnummer van Tweewieler.

Reageer op dit artikel