nieuws

Lesmethode assistent-fietsenmaker

Retailing

Lesmethode assistent-fietsenmaker

AMERONGEN – Uitgever DeltaPress kondigt aan een lesmethode te maken voor assistent-fietsenmaker gericht op praktijkonderwijs. Voor deze doelgroep onder niveau 1 is volgens de uitgever geen of weinig lesmateriaal voorhanden.

AMERONGEN – Uitgever DeltaPress kondigt aan een lesmethode te maken voor assistent-fietsenmaker gericht op praktijkonderwijs. Voor deze doelgroep onder niveau 1 is volgens de uitgever geen of weinig lesmateriaal voorhanden.

Voor beroepsopleiding is er onder de niveau 1 opleiding weinig te vinden qua lesmateriaal. Een aantal leerlingen vallen daardoor buiten de boot en kunnen geen diploma halen. Met de nieuwe praktische methode hoopt DeltaPress in een behoefte te voorzien zodat dit type leerling met doelgerichte kennis het fietsenmakersvak in kan stromen. Over mogelijkheden tot certificering en het doen van een examen zijn nog besprekingen aan de gang.

De auteurs van de lesmethode ‘De praktische route’ zijn drie docenten die al jaren werkzaam zijn binnen het praktijkonderwijs in Utrecht en Gorinchem. Via hen is FietsNED benaderd om mee te schrijven vanuit de praktische invalshoek. FietsNED verzorgt daarmee tevens een stukje vakinhoudelijke informatie in de methode.

Meer over FietsNED

Reageer op dit artikel