nieuws

FietsNED neemt stokje over van BOVAG bij Leontien Ladies Ride

Retailing

FietsNED neemt stokje over van BOVAG bij Leontien Ladies Ride

OOSTERHOUT – Nadat BOVAG heeft besloten het contract met Leontien Ladies Ride (LLR) niet te verlengen, heeft FietsNED deze kans aangegrepen om bij pech aan de fiets tijdens de LLR’s de diensten van de mobiele fietsenmakers van FietsNED aan te bieden.

OOSTERHOUT – Nadat BOVAG heeft besloten het contract met Leontien Ladies Ride (LLR) niet te verlengen, heeft FietsNED deze kans aangegrepen om bij pech aan de fiets tijdens de LLR’s de diensten van de mobiele fietsenmakers van FietsNED aan te bieden.

Een lekke band, een kabel kapot of andere ongemakken tijdens de fietstocht, vrijwel alles is snel op te lossen. FietsNED zal daarom met drie bussen bij de start en onderweg aanwezig zijn om allerlei ongemakken aan de fiets op te lossen. Het materiaal dient bij de bus af gerekend te worden en voor de montage zul FietsNED een kleine bijdrage vragen. Bezitters van de FietsNED Pechhulppas dienen de pas mee te nemen.

De witte FietsNED-bussen zijn goed herkenbaar dankzij het FietsNED logo en een oranje zwaaibalk op het dak. Heeft men onderweg pech, dan belt men het landelijke servicenummer van FietsNED 088-112 112 3.

Meer over FietsNED

Reageer op dit artikel